Bådudlejning

Search Our Site

Bådudlejning på Fyn - Middelfart & Nyborg

Bådudlejning fra kr. 800,- pr dag

Hvis du skal arrangere en fisketur på Fyn og mangler en båd, så har vi et stort udvalg af forskellige både velegnet til lystfiskeri. Hos Vestfyns Marinecenter har vi bådudlejning i Middelfart og Nyborg, hvor du kan leje både, der alle egner sig perfekt til en fisketur.

På denne side ser du alle vores udlejningsbåde, men du kan klikke på knappen ’Middelfart’ eller ’Nyborg’, hvis du vil se hvilke både, der udlejes i hvilken havn. Hvis du har nogle spørgsmål omkring bådudlejning eller har brug for råd og vejledning i forhold til valg af båd eller hvad det er nødvendigt at medbringe af udstyr, så er du altid velkommen til at kontakt os på +45 64 41 03 45.

Velegnet til fiskeri. Båden har hardtop, så du har læ for al slags vejr. Godkendt til 4 personer. Til fiskeri er det bedst med 3 personer.

Kan sejles uden duelighedsbevis/speedbådsbevis.

Super til fiskeri, båden har hardtop hvor du kan stå i læ og tørvejr. Godkendt til 5 personer. Anvendes båden til fiskeri, er det tilrådeligt med 3 personer.

Kan sejles uden førerbevis og duelighedsbevis. Godkendt til 5 personer, men til fisketur er 4 personer tilrådeligt. Velegnet til fiskeri på egen hånd.

Yderst velegnet til lystfiskeri, sejle en tur eller stå på vandski (da du kan gå ind bagerst i siden af båden, og ikke skal kravle ind over hækken).

Bådtypen Limbo 555 er godkendt til 6 personer, og kan føres uden førerbevis.

Der er rig muligheder for fiskeri i Lillebælt eller inde i det mere rolige Fænøsund.

Quicksilver 500 med Dragonfly 6 GPS/Ekkolod og  Yamaha F30

Ryds 535 S, styrpultbåd med Lowrange GPS/Ekkolod og Yamaha F40

Yderst velegnet til lystfiskeri, sejle en tur eller stå på vandski (da du kan gå ind bagerst i siden af båden, og ikke skal kravle ind over hækken).

Kontakt os

Adresse

Værkstedsvej 16B (Vi har flyttet alt vores udstyr fra nummer 19)
DK-5500 Middelfart

Åbent

Åbningstider i Marinecenteret

Hverdage 8 - 17

Lørdag 10 - 14

Søndag efter aftale

Åbningstider i Udstyrsbutikken

Hverdage 10 - 16.30

Lørdag 10-12

Vi holder lukket lørdag den 27 og søndag den 28 Januar 

Kontakt

E-mail

Hovednummer

+45 64 41 03 45

Uden for åbningstiden vedr. Bådudlejning

+45 28 74 04 19 (HC)

Følg os på